Хасково

Сняг вали от сутринта в Хасковска област, всички пътища са проходими

ПътищаСняг вали от сутринта и в Хасковска област. Снежната покривка е между 3 и 5 см.

ПътищаОт Областно пътно управление съобщиха за Haskovo.info, че всички пътища са проходими при зимни условия. Няма въведени ограничения. Малко повече сняг има в Тополовградско, но там още няма изискване за слагането на вериги. От пътното уточниха, че цялата им налична техника е в движение и чисти републиканската пътна мрежа.

Както Haskovo.info писа за днес за цялата страна е обявен жълт код за снеговалежи и поледица. Очакванията са снежната покривка в Хасковско да достигне 10 – 15 см. Прогнозата е да вали сняг до утре, когато със затоплянето е възможно валежите да преминат в дъжд.

От полицията предупреждават шофьорите да бъдат крайно внимателни в последния почивен ден. От 14 до 20 часа се ограничава движението на товарните автомобили над 12 тона по автомагистралите и натоварените пътища на страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button