Хасково

Диян Петков е новият шеф на „Екопрогрес“, Тахмезян – на детските градини

ИлюстрацияДиан Петков е назначен от днес за директор на общинското предприятие „Екопрогрес“, съобщават от пресслужбата на кметството.

Той е завършил УНСС. Досега е заемал управленски позиции в частна фирма. Сега основната му задача е почистването от снега на хасковските булеварди, за което отговаря „Екопрогрес“.

Haskovo.info припомня, че досегашният шеф на общинското предприятие Коста Сарджев бе освободен от кмета Добри Беливанов на 7 декември.

Със заповед от днес главен експерт „Детски градини“ е Агавни Тахмезян. Тя е завършила педагогически колеж в Армения, ПУП и НУП в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и магистратура „Мениджмънт на образователни и социални организации“ в Тракийския университет в Стара Загора. Работила е като учител в ОДЗ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тъпа туркиня дет се прави на а
Тъпа туркиня дет се прави на а
04.01.2016 18:28 18:28

Поздрави за госпожа Тахмезян!! Много по – добре е тя , а не грозната, проста шуменска кадъна Арнаудова.

111111
111111
04.01.2016 19:01 19:01

ЕЕЕЕЕЕ JECHEV КРАДЕНЕТО ПРОДАЛЖАВА!!!!НОВА БЕСЕТКА ША ИМА!!!!!!!

агрозоо
агрозоо
04.01.2016 21:14 21:14

Доколкото съм запозната Сарджев е агроном Ха сега да стяга цървулите

nana
nana
05.01.2016 6:09 6:09

нека си ходят всички вече всички пенсиори Арнаудова Т Димитрова Д. Димитрова и всички директорки на ОДЗ и ЦДГ всички са от 15 20 години директорки.Да се пенсионират и да си ходят дайте пьт на младите защо сте толкова алчни бе обьрнахте детските градини и училища в частна собственост.Новото общинско рьководство да обьрне внимание кьдето има пенсионери още на работа в дьржавните предприятия да си ходят вече .Ако им се работи толкова на полето има толкова млади хора без работа.

ния
ния
05.01.2016 11:49 11:49

Пенсионерите наистина нямат място в държавните администрации и предприятия. Като имат сили и им се работи да излезнат на частно. Нима не могат да работят като педагози на частно – да си направят частна детска градина, център по изкуства, център за обучение на деца инвалиди, и какво ли не. Так ще покажат и колко умения и знания имат , а и ще видят колко е трудно да работиш на частно. Не е като в администрациите. Първо кафета, после малко клюки, пасле малко работа, пак кафе , обяд , пак малко работа и накрая на месеца хор заплатката. Че и бонуси, че и представително облекло, разни безплатни специализации, отпуски , нормиран работен ден, осигуровките им вървят. А как се отнасят повечет с клиентите думи нямаш. Въобще …. А при частното нямаш работно време, тичаш за всеки лев, отнасяш се внимателно с всеки клиент , независимо какви са претенциите му и си мълчиш и се съгласяваш с него въпреки, че ти идва отвътре да му треснеш вратата, няма отпуск , половин месец работиш за държавата и ако изкараш нещо зареждащ хладилника. Мълчиш и работиш, работиш, защото няма време нито за кафе, нито за клюки, нито за цигарки. А вижте стаите за пушене или пред администрациите по колко време на ден се пуши от този или онзи служител.
Хората не бива да се конфронтират, но на младите и инициативните трябва да се даде път и място за изява, а пък като се научат да правят номера затова си имат началници да ги омахат както се научиха да пишат журналистите. Е там е на частника плюса, че не могат да го омахат. Защото той си е шеф.

kala
kala
08.01.2016 9:20 9:20

Има много пенсионери и в*в ВиК Хасково около 150.Освободете тези които са зад бюрата, не може да вземаш заплата и пенсия ,а работниците ти да работят на минималната работна заплата.Тези които толкова искат да работят да се откажат от пенсията си.Но кой да седне и да ги реши тези неща кервана си в*рви кучетата си лаят.Назначавате нови хора но махнете пенсионерите и вдигнете малко заплатите.Г-н Марков толкова ли са ти мили хората на Б*рзев и Ламбова на бившия кмет Г.Иванов.

Back to top button