Хасково

4 школа не учат заради поледицата и снега, 2 с предписания заради студени класни стаи

Студено4 училища в Хасковска област остават затворени днес заради усложнените зимни условия, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието.

Това са школата в ивайловградските села Железино и Белополци, които не учеха и вчера. Днес заради поледицата е затворено училището в с. Караманци, а заради неизчистен от снега път и школото в свиленградското с. Левка.

Както Haskovo.info писа вчера хасковски гимназисти алармираха за студени класни стаи.

От РЗИ съобщиха, че са извършили проверка и на две училища са съставени предписания, защото измерените там температури са под 18 градуса. Днес проверките на здравната инспекция продължават.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родител
родител
05.01.2016 17:37 17:37

в уч.“климент охридски карат намалени часове и викат родителите независимо че сме на работа да си вземаме децата един час по рано причината е че спират парното в три часа защо не го оставчт да работи една вечер да се стопли?и как цжл ден не мръзнат децата а един час е проблем и тржбва да излизам от работа по-рано

...
...
06.01.2016 16:50 16:50

Няма угодия и това е…Ако децата учат в студено училище, ще питате защо не намалят часовете.Ако ги намалят, защо са ги намалили… Проблем е да си вземете детето един час по-рано, а за учителите не е проблем, да ви чакат по половин час след приключване на часовете, да си вземете детето.Често родителите дори не слизат от колите да се извинят за закъснението, а с клаксон давт знак на отрочето си да побърза към колата.Всъщност учителите някой зачита ли ги за хора? Ще кажете ,че съм осведомен, значи съм учител. Не познахте, съпругата ми е бивша учителка и съм наистина запознат.Стига сте роптали, а погледнете себе си, скоро и учители няма да останат,ако продължаваме така.

Back to top button