Хасково

Майка откри хлебарка в храната на детето си, проверяват „Дусман“

ПроверкаХасковлийката Вили Атанасова е подала сигнал до общината, че е открила хлебарка в буркана с храна за детето си от Млечната кухня на ул. „Мадара“ в областния град, съобщиха от пресслужбата на кметството.

ПроверкаКметът Добри Беливанов е сигнализирал Агенцията по храните. Тази сутрин инспектори на агенцията влязоха на проверка в кухнята на „Дусман“ в Спортното училище „Стефан Караджа“, където се приготвя храната на децата. От кметството уточняват, че се проверяват и местата, където храната се разлива и се раздава на родителите.

Журналистите не бяха допуснати до кухнята в Спортното, където бяха проверяващите, с мотива, че нямат здравни книжки. ПроверкаПред кухнята бе д-р Георги Илиев, инспектор в Агенцията, който обясни, че проверката се извършва по необходимия ред. Най-вероятно утре заключението на проверяващите ще бъде предоставено на директора на Агенцията д-р Георги Станков.

Управителят на „Дусман“ Васил Попов, заяви пред Haskovo.info, че проверката е факт и ще изчака резултата от нея. Отделно Попов очаква и обяснителна записка за това кой е разливал храната в млечната кухня.

„Ние храна в буркани не предоставяме. Спазваме всички процедури по българското законодателство. След като излязат резултатите от проверката ще търсим контакти с общината, майката и всеки, който се интересува от случая“, каза още Попов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ОТ ХЛЕ*АРКА СЛОН СТАНА
ОТ ХЛЕ*АРКА СЛОН СТАНА
06.01.2016 14:05 14:05

ГОЛЯМО ПИЩЯНЕ !!! НАМЕРИЛА ЛЮСПА ОТ ХЛЕ*АРКА !!!!
СЯКАШ СЛОН Е ОТКРИЛА !!!
СГОТВИ СИ ВКЪЩИ МА!
ИЛИ СА ТИ ……. РЪЦЕТЕ В ……..!

FFHFGHF
FFHFGHF
06.01.2016 14:22 14:22

ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИТЕ ЛЕЛИТЕ ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ КАК СИ ТРЪГВАТ,ДАЛИ ДОСТАВЕНАТА ХРАНА ОТ ФИРМАТА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПРАВИЛНО НА ДЕЦАТА .АЗ СЪМ СВИДЕТЕЛ КАК СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ РАЗРЕЖДАТ ВЕЧЕ ДОСТАВЕНАТА ХРАНА ОТ ФИРМАТА ДОСТАВЧИК.НЕКА ДА ИМА ПРОВЕРКИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ.

123123
123123
06.01.2016 15:13 15:13

А защо не проверят на какви цени купуват хранителните продукти?
защо се заплаща по 3,30 лв. храноден. Вътре в Дусман трябва да влезе финансов одитор, за да прави проверката.

клиент
клиент
06.01.2016 15:33 15:33

Как може да се пишат такива неща недоумявам!
Храната,приготвена в Млечна кухня е такова улеснение за майките.Аз с тази храна съм отгледала двете си деца,с нея съм изхранила и внучето си!
Младите майки трябва да са много доволни,че могат да хранят децата си в парка, без да изцапат ръцете си,за да приготвят по три ястия на своите деца и то на такава минимална цена!

пациент
пациент
06.01.2016 16:54 16:54

А аз се чудя как още има майки които плащат за да хранят децата си с тая ПОМИЯ но си го обяснявам с МЪРЗЕЛА им

мима
мима
06.01.2016 20:20 20:20

Аз гледам второто си дете от тази кухня,доволна съм и цената е много ниска.Тази майка я познавам-много м….а жена,не е изключено от нея въпросната измислена хле*арка,но явно тя иска популярност и затова го е направила.

Мариана Атанасова
Мариана Атанасова
06.01.2016 21:38 21:38

Храна от Дусман ли ?Майки вие опитвали ли сте какво давате на децата си?Това е една закашена помия !!!Дори и да няма хле*арки не трябва да разчитате на нея !Стегнете се и гответе калорична и качествена храна на децата си !Толкова е лесно и здравословно!Та нали за това сте в майчинство!

Майка
Майка
07.01.2016 18:49 18:49

Сгответе си сами бе,не е толкова сложно,аз тези буламачи никога не бих дала на детето си!

Back to top button