Хасково

Двама ограбиха хасковски таксиметров шофьор

ИлюстрацияДвама хасковлии са ограбили таксиметров шофьор в областния град вчера, съобщават от пресслужбата на полицията.

59-годишният шофьор сигнализирал униформените, че по обяд двама мъже се качили в колата му и поискали да ги превози до квартал „Република“. След като стигнали посочения адрес, седящият до водача мъж отворил жабката на колата и откраднал чантичка с 280 лв. и документи, след което побегнали.

Полицаите са установили и задържали мъжете на възраст 23 и 27 г., познати на органите на реда. Част от инкриминираните вещи са намерени в извършителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коко
коко
07.01.2016 19:09 19:09

Итъй като мъжете са индианци от племето Република и са ценни за България елесторат полицаите сигурно са им са се извинили гостили са ги и са си ги проводили с патрулните коли ЕХ Бай Тошо Бай Тошо къде си да видиш резили в държавата

Back to top button