Хасково

Приемни за граждани започват общинските съветници от ГЕРБ

ИлюстрацияПриемни за граждани започват по график хасковските общинските съветници от ГЕРБ, съобщават от партията.

Първата приемна за годната е насрочена за 11 януари в централния офис на партията в Малкия бизнесцентър от 12 до 13 часа.

Отново в понеделник, но от 17:30 до 18:30 ще е приемната в офиса на партията в кв. „Орфей“, до 22 блок.

На 13 януари е срещата с жителите на кв. „Хисаря“ – от 12 до 14 часа в офиса до детската градина на ул. „Пещера“ 20.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Емил
Емил
08.01.2016 23:22 23:22

Човечеството през цялото си съществуване е било разделено на привилегировани и онеправдани! Всяка социално-икономическа система е създавала и фаворизирала елит. Това е втълпило в съзнанието на хората, че е невъзможно, да има справедливост. Разделението, на какъвто и да е принцип, се е приемало за нормално! Но времената се промениха. Комуникациите обогатиха духовно хората. Етичността израстна! И днес човекът не може да се съгласи, че да се чувства принизен, е в реда на нещата. А принизен се чувства всеки, който не може да изживее живота си пълноценно. Не може, защото трудът му е повинност за препитание и оцеляване, а не творчество за радост и вдъхновение! И докато този проблем съществува в обществото, ще зрее и недоволството! Няма друга сила, която може да изпълни човешкия живот с радост и съдържание, освен творческата съзидателност! Нещо, което влиза в противоречие с диалектиката на партийното социално устройство! Защото партиите не толерират човешкото хармонично развитие, а имат за цел да го унифицират/уеднаквят/, за да превърнат човека в робот и консуматор/потре*ител/, а многообразното народно„море” в локва за газене! Затова времето на партийното общество е отминало! То не удовлетворява с моралните си ценности освободения за творчество човек!
Човечеството стои на прага на Нова ера! Хората все още чакат някой да я формулира, за да я понесат като знаме! Но това няма да стане! НОВОТО време има Нови концепции, които НЕ се формулират, защото всяко определение е ограничение – невъзможност да се интерпретира живота творчески! Неговата диалектика стои дълбоко в човешката потребност да бъде Творец! А творецът не се съобразява с човешките правила, защото творчеството идва от Бог!

Back to top button