Хасково

Емил и Елеонора първи си казаха „Да“ за 2016-а, бум на сватбите в Хасково

СватбаЕмил и Елеонора Караславови вдигнаха първи сватба в Хасково за 2016 г.

Тази вечер те събраха много гости в ресторанта на хотелски комплекс на Кенана. Техни кумове са Росица и Веселин Киркови.

СватбаЗа неделя в Хасково е планирана още една сватба, като подписването няма да е изнесено, а ще е в ритуалната зала.

За миналата година пък има бум на сватбите в Хасково. От общината съобщиха за Haskovo.info, че през 2015-а браковете в общината са били 472. Това е с над 40 повече в сравнение с предходната година. Все повече двойки предпочитат изнесените ритуали в ресторант.

Припомняме, че рекордно много сватби през 2015-а имаше на 3 октомври, когато в съботния ден „Да“ си казаха цели девет двойки младоженци.

 

Сватба   Сватба
 Сватба  Сватба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лилия йорданова
Лилия йорданова
09.01.2016 20:27 20:27

Нека вашето бьдеще е светло като днешния ден.поздрави!

Анонимен
Анонимен
11.01.2016 10:51 10:51

Да попитам- тази Ритуална зала за какъв беше на бившото общинско ръководство? Какъв беше проблемът браковете да продължат да се сключват в залата на Общинския съвет? Кому беше нужно да се създава тази зала, която се ползва само в събота и неделя и то невинаги? И заради което изгониха Балет Тангра от мястото, където репетираха от години.

Back to top button