Хасково

Джигити пълнят резервоари на хасковски бензиностанции и бягат

БензиностанцииЗа случаи на автоджигити, които си пълнят резервоарите на хасковски бензиностанции и бягат без да си платят, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

„Бензиностанции се обират от млади мъже. Зареждат без да плащат. Те са с луксозни коли – Мерцедес и БМВ с немски номера. Сред пострадалите са бензиностанции на бул. „Освобождение““, алармира читател.

От управата на бензиностанция от голяма верига на „Кърджалийска“ заявиха пред Haskovo.info, че подобни случаи са зачестили. Последно Мерцедес заредил за 80 лв. и избягал без да си плати. На бензиностанцията има камери за видеонаблюдение, като от управата й обясниха, че със случая са се заели от охранителната фирма.

В Хасково наскоро имало и още два подобни случая с БМВ-та с транзитни номера, които също зареждали без да си платят.

От друга по-малка бензиностанция заявиха, че са имали такъв случай на техния обект в с. Малево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
12.01.2016 23:24 23:24

Не е само тази бензиностанция.Описанието на автомобилите и номерата са дадени на полицията , но оттам вдигат рамене – не бил български номер , ама какви вътрешни правила имали обектите, можело да участва вътрешен човек. А им трябва само да пообиколят борсите, да проверят стъкларските фирми на кой Мерцедес Е класа комби са сменяли предно дясно стъкло скоро, да поровят в архива и да видят , че есента вече имаше такъв случай с черно Пежо и на Лукойл до ЗММ го хванаха и т.н.

енделко- пърделко
енделко- пърделко
14.01.2016 14:24 14:24

Това дето пишеш е правилно но се иска работа а кой да работи нали имаме фирмички туй -онуй кой ще ти се занимава с кражбе

Back to top button