Хасково

Пак спряха временно регистрацията на коли в КАТ-Хасково

ИлюстрацияКАТ-Хасково спря регистрацията на автомобили заради липса на основния вид табели, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Причината е, че фирмата производител има технически проблем и е спряла доставките. Последните табели са били доставени през декември.

Очакванията са новата партида да пристигне в четвъртък и регистрацията да се възобнови до края на седмицата. В КАТ имат транзитни номера.

Haskovo.info припомня, че в края на миналата година също имаше прекъсване в регистрацията, която бе възобновена от 15 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коки
коки
12.01.2016 21:30 21:30

само кат ли има право да прави регистрации на коли,това е отживелица от татово време ,нали сме в европа ,там регистрации несе правят в полицията

Анонимен
Анонимен
12.01.2016 21:40 21:40

от този по голям ритоал да регистрираш кола в балгария няма в цял свят ,,срамота е за управляващите ,никаква промяна няма от десетилетия в вразка с регистрацията на мпс ,несе разчитала една буква от номера на мотора много голям проблем,да се смеешли да плачешли тука сме цик

Анонимен
Анонимен
12.01.2016 21:41 21:41

много е лошо няма мангизи за наколенка еленка ,,неплатена е в момента

Ньотев
Ньотев
13.01.2016 9:54 9:54

Сега трябва не извинения от фирмата, а солени обезщетения ЗА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ на автомобили!!! Кога водачът наруши правилата веднага глоба! Когато фирмата наруши – извинения! Ето така е в България!

БЯЛ НЕГЪР
БЯЛ НЕГЪР
13.01.2016 12:41 12:41

При положение че закъснееш с един ден да регистрираш автомобилът си в определеният от закона срок,следва глобичка.А сега какво,на кого да е глобата,на Кръстев,на Расоков,на Цанков аъъ?
О С Т А В К И !
Идете си заедно с министърката си.

Back to top button