Хасково

Жители на вилна зона искат контейнери за смет и лампи от общински съветници

СрещаКонтейнери за смет в хасковската вилна зона „Орфей“ 3 поискаха живеещите в района от общинските съветници от ГЕРБ Румен Стоянов и Динко Тенев, които имаха открита приемна в квартала, съобщават от партията.

Хората изразиха недоволството си, че липсват съдове за смет в този краен хасковски квартал, така също и уличното осветление не е добро. Живеещи  на бул. „Васил Левски“ настояха за няколко пейки пред блоковете им. Общината да осигури помещение за шах клуб, за това пък настояха пенсионери.

Преди срещата в кв. „Орфей“ общинските съветници от ГЕРБ се срещнаха и разговаряха с граждани в централния офис на партията. Сред десетките посетители бяха и група таксиметрови шофьори с конкретни предложения към общината за подобряване организацията им на работа.

Всички предложения и проблеми на гражданите, поставени в откритите приемни ще бъдат внесени в общинска администрация за разглеждането им по компетентност, гарантираха Стоянов и Тенев.

Графика на срещите на съветниците от ГЕРБ продължава и тази седмица в сряда от 12:30 до 15 часа в кв. „Хисаря“, а в петък в селата Орлово и Маслиново, съответно от 11 до 12 часа и от 12:15  до 13:15 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button