Хасково

Безплатен вход за колите в хасковската болница, временно

БариериВходът за автомобили е безплатен в хасковската болница от няколко дни.

Досега всяка влизаща външна кола се таксуваше по левче на час.

Платеният вход бе въведен, за да не се превръща дворът на здравното заведение в паркинг, където граждани да оставят колите си с дни и да затрудняват движението на линейки например.

За да не плащат този вход много пациенти и техни роднини започнаха да оставят колите си на съседния паркинг на хипермаркет. Там също сложиха бариери, които обаче не работят.

От администрацията на болницата заявиха пред Haskovo.info, че сегашният свободен вход за коли е временно положение, защото има смяна на охранителната фирма. Живата охрана е разположена в болницата, но предстои монтиране на ново устройство на бариерата. След това тя отново ще заработи. Това се очаква да стане до няколко дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Здрав болен носи
Здрав болен носи
14.01.2016 18:06 18:06

Това с таксата на входа си беше цинизъм ! Никой не ходи за разнообразие в болницата ! Направете бариерата с контролно /безплатно / време, както е на Кауфланд -ако причината е постоянно паркиране на външни коли !

Пациент
Пациент
14.01.2016 18:54 18:54

Отивам на преглед при специалист с такси и ми вземат един лев за това че таксито влиза за минути и веднага илиза

Абсурд
Абсурд
14.01.2016 19:31 19:31

А настилката между отделенията…..кой и кога ще ги оправи……взимат ти пари за вход …за преглед…за операция…..????Алоооо…новия кмет…къде си?

Стоева
Стоева
15.01.2016 9:54 9:54

Никакъв смисъл от тази бариера,крайно време е да се махне така или иначе работещите на нея си правят бизнес ,като не издават касови бележки и си докарават допълнителни доходи на гърба на болните.Къде отиват и за какво се ползват тези средства

фен на бахура
фен на бахура
15.01.2016 11:16 11:16

Бай Добри да се самосезира и да не допуска повторното монтиране на бариерата – тва е абсурд, бариера пред спешното, понякога става въпрос за секунди, няма време за вдигане на бариерата. Вътре настилката е в безобразно състояние – не може да се бута количка с болен по нея, трябва да се оправи моментално. Всичко ни е наред и ся да вадим пари от неволята на хората – гниди и паразити са тия с бариерата.

Back to top button