Хасково

Рецидивист изнасили и ограби 64-годишна жена в Болярово

Илюстрация44-годишният Димо Д. е обвинен в грабеж и изнасилване на 64-годишна жена от хасковския кв. „Болярово“, съобщават от прокуратурата.

Досега е установено, че през нощта на 14 срещу 15 януари,  Димо влязъл в къщата на възрастната жена и започнал да й нанася удари с юмруци по главата и я изнасилил.  Пострадалата е викала за помощ. Димо поискал пари от жената, но понеже тя не му ги предала, продължил да я удря с юмруци по лицето. След това открил чантата й, в която пострадалата държала 150 лв. от пенсията си и ги отнел.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Хасково са извършени разпити на свидетели, включително и пред съдия, иззети са вещи и биологични следи, както и от автомобил. Извършени са разпознавания, назначени са медицински и други експертизи.

Димо Д. е задържан за 72 часа в ареста с постановление на наблюдаващия прокурор. Той е осъждан многократно за грабежи, кражби и други престъпления. Излязъл е от затвора на 30 декември 2015 г. след излежана присъда за лично укривателство.

Утре прокуратурата ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
citizen
citizen
18.01.2016 17:16 17:16

Само 15дни е издържал без отново да посегне!!! Смачкайте му крадливите ръчички на тоя гад!!!

Запознат
Запознат
19.01.2016 8:50 8:50

Димо Митков Деянов – почна от кражби на животни,разби си семейството и докъде стигна?Да върши най-тежките криминални престъпления.Влезнал в затвора и станал човек – научил всички пошли работи,но най-вече свикнал с живота в клетка.Животът извън затвора е чужд за него и това го кара да върши нови престъпления и да влиза отново.Но защо посяга на стари хора,изобщо на хора?Като иска да влезне отново да открадне нещо дребно и пак ще е на „топло“.Това е тежката истина.Сега да му „лепнат“едно 15г.и да е спокоен.

bbbbbbbb
bbbbbbbb
25.01.2016 22:47 22:47

podpisvam si smartnata prisada 4e e nevinen toi e nai hubaviq 4ovek koito poznavam vinagi pomaga na horata v trudni momenti, ako go poznavate nqma da govorite taka 😉

Back to top button