Хасково

Търсят управител и експерт за Областния информационен център с над 1100 лв. заплата

ЦентърСвободни места за управител и експерт в Областния информационен център в Хасково са обявени от Бюрото по труда.

Двете места са свободни от 19 януари. Договорът за управител е безсрочен със заплата 1172 лв. Изискванията са английски език и компютърна грамотност.

Второто място там е за експерт по информационно обслужване и услуги, отново на безсрочен договор, с английски и компютърна грамотност и заплата 1129 лв.

От общината обясниха, че досега центърът не е имал управител, а длъжността е съвместявал Димо Димов, който е експерт там. През годините са търсени хора, но нямало подходящи кандидати с опит в европроектите.

Сега с новия програмен период отново се търси управител. Възнагражденията на работещите в центъра са по оста „Техническа помощ“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анелия
Анелия
20.01.2016 15:26 15:26

Порочна е практиката да се назовава БРУТНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА! ТЯ не вълнува никого, а само заблуждава или създава илюзии! Ами нека си направят труда поне в скоби /неофициално/ да пишат колко нетно остава – няма да ходим с калкулатори в ръцете или да се обаждаме за справки! Но, тъй като брутната и по-висока, я изтъкват, едва ли не – вижте, каква голяма заплата даваме.. Ама тя не влиза в джоба, което това, което ни вълнува в магазина!

123
123
20.01.2016 16:08 16:08

Анелия, що за глуости пишете, коректно е винаги да се публикува брутната заплата, всеки знае колко са удръжките в Бг.

гражданин
гражданин
21.01.2016 11:13 11:13

Загадката е другаде, „досега нямаше подходящ кандидат“ но сега на някои наши хора трябва да се уреди работно място за да не прави нищо от едно работно място стават две, а после и балдъзата трябва да се назначи за заместник станаха три а да и секретар ще трябва! ИЗВОД администрацията се увеличава а действителните работещи се намаляват и им се увеличават задълженията. Що се отнася до заплащането за региона все ще има някои които ще има нужда от тия средства!!!

Анонимен
Анонимен
21.01.2016 11:24 11:24

Анелия,не пиши глупости, а се информирай що е това БРЗ.Посочена е основната РЗ. Към нея ще бъдат прибавени допълнителните плащания и след това ще ти приспаднат и удръжките .В коя държава няма данъци и осигуровки. Ако имаш задължения към Банки и тях ли да ти калкулират. Тъпотия……

Back to top button