Хасково

Хасково получи от държавата 12 дка около ПМГ, ще изграждат ограда

ИлюстрацияПравителството предостави на община Хасково 12 дка прилежащ терен към сградите и спортната площадка на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, реши Министерски съвет.

Площите ще бъдат ползвани от местната власт за подобряване на външната среда и за изграждане на ограда на училищния двор.

Настилката на двора и спортната площадка на гимназията имат нужда от основен ремонт. Отделно Математическата е може би единственото хасковско училище без ограда.

Днес Министерски съвет реши да се отчуждят четири частни имота в землището на хасковското с. Нова Надежда. Те ще са необходими за реконструкцията на жп линията Първомай-Свиленград. Финансирането на отчуждителната процедура се осигурява от Национална компания „Железопътна инфраструктура“, а решението на МС може да бъде обжалвано по реда на АПК в 14-дневен срок от съобщаването му на заинтересованите лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.01.2016 10:01 10:01

Демек,НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ,хора няма те гарата ша упраят…

Back to top button