Хасково

Арестуваха пиян шофьор на камион на границата и трима за дрога

Илюстрация50-годишен турски водач на камион е задържан за шофиране в нетрезво състояние. Тестът с дрегер е отчел 1.87 промила алкохол в кръвта, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера мъжът е напускал България в посока Турция през ГКПП „Капитан Андреево“ с товарен автомобил Ивеко с ремарке. В хода на паспортната проверка, граничните полицаи забелязали, че мъжът е в нетрезво състояние. Изпратен е патрул на група „Престъпления по пътищата“, който тествал турския водач. Образувано е бързо производство.

32-годишен харманлиец е задържан за съхранение на дрога. Вчера криминалисти са извършили обиск на мъжа. В чантата му са намерени 6 топчета зелена листна маса с тегло 2,5 грама, реагираща при полеви наркотест на канабис.

Хасковските криминалисти също са задържали двама мъже от града, съхранявали хероин. В жилището на 34-годишен на улица „Акация“ са намерени 25 дози прахообразно кафяво вещество с общо тегло около 5 грама. В дома на улица „Изток“ на втория задържан на 41 г. е открито същото вещество с тегло 8 грама.

Хасковлиите, познати на органите на реда, са задържани по образуваните досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митрю
Митрю
20.01.2016 15:28 15:28

Браво! Комшията вече излязъл от България, а те му търсят цаката…

Back to top button