Хасково

13-годишно запали къща в Горски извор

Илюстрация13-годишно харманлийче е извършител на палеж на къща в димитровградското с. Горски извор, съобщават от пресслужбата на полицията.

В резултат на пожара, на 16 януари изгоря напълно необитаемата къща на улица „Акация“. Малолетният е направил пълни самопризнания за деянието си. В димитровградското управление е образувано досъдебно производство.

10 грама марихуана иззеха харманлийските криминалисти. Те са открили дрогата при проверка в мазе на частен дом в кв. „Изгрев“ в града, в който живеел 26-годишен младеж.

Вчера пък в Харманли е получен сигнал от служител на ЕВН за незаконно присъединявне към ел. мрежа в кв. „Изгрев“. Жилището е собственост на 36-годишен мъж.

39-годишен мъж е заловен от автопатрула да шофира колата си след употреба на 1,70 промила алкохол. Мъжете са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button