Хасково

Откриха обновен сектор в АГО, 53 раждания от началото на годината в Хасково

ПразникНапълно обновен сектор за патологична бременност бе открит официално в Деня на родилната помощ в АГО при МБАЛ-Хасково.

ПразникРемонтът в сектора струва около 70 000 лв. Има ехограф, малка операционна и 8 легла.

Днешният празник на лекарите и акушерките честитиха областният управител Станислав Дечев, кметът Добри Беливанов, изпълнителният директор на болницата д-р Георги Гелов, а заместник-директорът д-р Иван Иванов изчете поздравителен Празникадрес от здравния министър д-р Петър Москов.

Началникът на отделението д-р Ергюн Кехайов получи много подаръци от официалните лица, сред които бе и част от ръководството на Медицинския филиал в Хасково, от който акушерки вече работят в Родилно. Д-р Кехайов съобщи, че от началото на годината в отделението има 52 раждания, а тези за 2015-а са 937, което е със 7 повече от предходната година. Блзо 20 са на бежанки, като едната е била докарана тук веднага след преминаването на границата.

Всички бяха поздравени за празника от децата в ОДЗ 11 „Елхица“.

Празник  Празник 
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
..
..
21.01.2016 18:01 18:01

Браво,много хубаво е направено обновлението на отделението за патологична бременност ! Дано да има все повече родилки в АГО ,Хасково! При тези толкова страхотни акушер-гинеколози и акушерки !

Елена
Елена
21.01.2016 18:37 18:37

Честит празник на всички акушери и гинеколози от АГО при МБАЛ-Хасково. Най – искрени благодарности на д-р Кехайов, д-р Стоев, д-р Петков и на всички лекари и акушери, за тяхната всеотдайност и грижи по време и след операцията ми извършена от тях. Дълбок поклон пред професионализма им. Бъдете живи и здрави. Благодаря, че ви има и ни помагате. Елена Генова.

сомнабул
сомнабул
22.01.2016 11:27 11:27

Бе тая д-р Стефка Андреева много се спаружила бе отдавна не я бях виждала

ссссссссс
ссссссссс
22.01.2016 11:33 11:33

И както винаги по стар български обичай всичко завэршва с РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ и ПОХАПВАНЕ

krasi
krasi
22.01.2016 15:30 15:30

Браво и Честит празник на всички акушери и гинеколози от АГО.Не само професионалисти но най-вече страхотни хора работят там.Едно голямо благодаря за вниманието и грижите които полагате за нас.Бъдете живи и здрави. Краси

Back to top button