Хасково

Започват срещи на експерти със земеделските стопани в Хасковско

ИлюстрацияСрещи на експертите от общинските служби по земеделие със земеделските стопани в Хасковска област започват от понеделник, съобщават от Областна дирекция „Земеделие“.

Първата среща е на 25 януари от 11 часа в ивайловградското читалище „Пробуда“, на следващия ден от 10 часа е срещата в маджаровското кметство, а от 13:30 часа в кметството в Стамболово.

На 27 януари от 10 часа е срещата с фермерите в кметството в Симеоновград, на 28 януари от 11 часа в тополовградския бизнесцентър, а от 10 часа на 29 януари в община Минерални бани.

От 1 до 5 февруари от 10 часа са съответно срещите в Свиленград, Любимец, Харманли, Димитровград и Хасково, като последната ще е в зала „Марица“ на областна администрация.

Срещите се провеждат преди подаването на заявленията за подпомагане за директни плащания през 2016 г., което започва от 1 март и продължава до 15 май. За да подаде заявление за подпомагане, кандидатът трябва да е регистриран земеделски стопанин и да притежава съответните правни основания за ползване за площите, които заявява.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пехливан
пехливан
28.01.2016 20:36 20:36

Аз да попитам –– тези експерти работилили са земеделие на село за да знаещи и можещи или са станали експерти направо от университетската скамейка и назначени по партизанска линия

Back to top button