Спорт

Баскетболистките подчиниха „Берое“, пристигна нова американка

БаскетболБаскетболният „Хасково 2012“ постигна домакинска победа над „Берое“ (Стара Загора) в първия кръг от първата петица на женското първенство с 85:76.

БаскетболМомичетата на старши треньора Елена Станкова взеха инициативата още от самото начало на срещата и държаха на дистанция в резултата заралийки. Полувремето завърши при 42:35. През втората част добрата игра на хасковлийки продължи и те успяха да се реваншират за последния мач срещу „Берое“, който бе загубен в Града под липите.

Баскетбол33 точки вкара Лия Галдейра, 21 добави Мея Тирера, а 14 записа Джазмин Пъркинс.

Срещата бе изгледана от новото попълнение на „Хасково 2012“ американката Доминик Мозли. Тя бе в компанията на своя сънародничка, която също ще тренира с отбора. Мозли е възпитаничка на университета Мисури и идва от финландското първенство от тима на PeKa, където за 33 минути средно на мач записва по 16.6 точки и 10 борби.

В следващия кръг на 30 януари лидерките в класирането гостуват на „Нефтохимик 2010“ в Бургас.

 

Баскетбол   Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.01.2016 22:25 22:25

Varnahme im go na zaraliiki za slu4ainata im pobeda sreshtu nas v predishnijat ma4!!!Te i vsi4ki ostanali otbori neka razberat,4e v momenta nashijat otbor na HASKOVO 2012 e klasi nad vsi4ki ostanali,a s privli4aneto na amerikankata e mnogo verojatno da se povishi oshte klasata na otbora ni?!!Bravo momi4eta,bravo HASKOVO 2012,prodalgavaite da gazite nared,taka kakto go pravite dosega ot na4aloto na sezona-zatova ste i na 1 mjasto i ne ste go izpusnali dosega?!!!Uspeh i zanapred v parvenstvoto ,kakto i za kupata na BG,vie mogete!!!samo HASKOVO!!!

Back to top button