Спорт

Хасковските ММА бойци най-после със зала за тренировки

ЗалаСъстезателите от спортен клуб „ММА-Хасково“ вече имат зала за тренировки. 

След близо 2 г. ходене по мъките момчетата на треньора Петьо Сурчев вече ще могат да се готвят за турнири в спортна зала „Дружба“. Тренировките ще са след 18:30 часа в залата за свободна борба.

Тази вечер бе официалното първо занимание на новото място, като Сурчев благодари на общината и клуба по борба за проявеното разбиране и съдействието.

В „ММА-Хасково“ се готвят над 30 състезатели, като има и още много желаещи да се запишат след разрешаването на проблема със залата.

 

 Зала Зала 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лекоатлет
лекоатлет
26.01.2016 9:42 9:42

Тия бойци, много старички бе?! Кои бяха тия момчета. Този с черното костюмче спря ли да пие водка? Дължеше 15 милиона лева кредит едно време на ОББ АД за желязо от Кривой рог дето щеше да го докарва. Ни желязо, ни пари !С Радан Чолаков на СМК боса бяха партия.Стефчо Йотов се казва костюмирания“Водкобоец“. Сега на Георги Първанов и АБВ координатор се изживява нещо. Ей, Стефчо, много си нахален бе, Стефчо. Какво общо имаш ти с ММА-Хасково бе водкаджия, изобщо със спорта, какво общо имаш, бил си винаги спортист на чашка.Смешник!

чочо
чочо
26.01.2016 15:42 15:42

Тоя клуб ако размислим малко трябва да се кръсти ПОБОЙНИК

shnaidera
shnaidera
26.01.2016 19:32 19:32

Tezi momcheta povecheto nqmat gram vazpitanie , drogirvat se po barovete non stop neznam koe im e za vazhishenie i tova li trqbva da se pishe v Haskovskite novini , sportisti sa hora koito sa proslavili taq darjava tiq pichlegari ne stavat za nishto…

Back to top button