Хасково

Дебати срещу насилието в училище, сред предложенията за развитие на Младежкия

ДебатОрганизирането на дебати срещу насилието в училище, бе сред предложенията на днешния обществен дебат за осъвременяване на извънкласната дейност в хасковския Младежки център.

Той се организира от новия директор на центъра Жанета Матанова и в него освен младежи участваха депутатът Евгения Ангелова, представители от общината, неправителствени организации и преподаватели.

В началото Матанова припомни, че Младежкият е създаден да осигурява качествени дейности за децата и младежите. Тя призова за предложения за нови занимания, които да развият центъра.

Участниците в дебата предложиха още да се основе екоклуб, да се наблегне на изложбите и развитието на Хасково като още по-зелен град. Младежи пък поискаха да се засилят обмените с техни връстници от чужбина.

Дебат  Дебат 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стамен
Стамен
26.01.2016 17:51 17:51

Това „недоразумение“ Въжарска какво прави на де*ата???

jana
jana
27.01.2016 0:40 0:40

А тая нама ли да си ходи вече??? ВЪжарска и детенцетой дето нищо не върши в младежки център?????
А и да питам знае ли някой тая схемаджийка жана арйкова какви ги върши в общината. БАй Добри ще те закопае тая. Вече си възрастен да ти развали имиджа…както напправи с Румен Данев ама вземи се в ръце това недоразумение побърка администрацията хептен. То бива нов ред бива нови схеми -стига тя да не краде пари от тях..ама взема Такова хилаво и слабо го гледаш ама гладнооооо лепа яко. Само схеми за пари и в главата. Пък работатай пълна боза. Омотала е всичко. Ей това може би е целтай да може да крадва

Back to top button