Хасково

Хасково търси сметопочистваща фирма за 15.5 млн. лв.

ИлюстрацияОбществена поръчка за сметопочистването на областния град обявиха от община Хасково.
 
Стойността на договора ще е за 15.5 млн. лв. без ДДС, а срокът е 60 месеца.
 
Поръчката включва събиране и извозване на битови отпадъци от Хасково до депото край село Гарваново и миене, ръчно и машинно метене на областния град. През зимата се обслужват и съдове за пепел, а сняг и лед от тротоарите се чистят ръчно. Дейността включва и почистване на коритата на реките Хасковска и Бели кладенец. Сметоизвозването се извършва ежедневно по маршрутни графици. 
 
Кандидатите трябва да имат изпълнени поне 2 подобни услуги за последните 3 г. и да разполагат с необходимото техническо оборудване.
 
Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 9 март в кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
асфалтаджия
асфалтаджия
28.01.2016 9:40 9:40

Делян Добрев вече е избрал фирмата! Приятелите от АБ АД Хасково са закъсали много за парички. Имат да плащат близо 100 млн. лв. борчове. Фалирали са направо. Телятчо Хасан ще налапа поръчката заедно с Мехмед Атаман и ще делят с депутата.

tapak haskovski
tapak haskovski
28.01.2016 9:51 9:51

Баси къв информиран народ имало в Хасково. Къде ти е проблема с Делян Добрев??? Един Хасковлия да стане нещо в България, и то благодарение на ума си и тука в капка вода ще го удавим. Не мога да Ви разбера злобата хора, честно!!!! Общината е обявила обществена поръчка. Като сте много ербап що не участвате? Нали печели най-ниската цена??? А ? Що не дадете ниска цена и да вземате работата???? Към момента няма друго измислено освен обществена поръчка. По кой начин да я дадат тая работа на някого и да не плюете??? Няма такъм щото сме завистници. Успех г-н Беливанов! Успех г-н Добрев не им обръщайте внимание на тия, те никога няма да са доволни Дори и неговата фирма да е ще има претенции примерно че му е много работата или нещо такова..

bravo
bravo
28.01.2016 10:10 10:10

bravo,mnogo pravilno napisano

blq blq
blq blq
28.01.2016 15:54 15:54

i dano novata firma ne okriva danaci taka ochevadno kato starata titan ac

шиш
шиш
28.01.2016 18:11 18:11

всичко е мижи да се лажим умръзна ми от такъв живот.Затова всички се спасяват навън никой не остана.Свестните ги няма

борко
борко
28.01.2016 20:23 20:23

Как да ги няма бе младеж нали сме тука аз Бойко Росен цецо Лилито Бай Добри Беливана Делянчо Иво димов Тука сме си бе никъде няма да ходим

Back to top button