Хасково

Хасковлии напълниха Бизнесцентъра за концерта в помощ на Ивайло

КонцертБлаготворителният концерт „Нека да помогнем на Ивайло“ премина тази вечер в пълната с публика зала „Недялка Симеонова“ на хасковския Бизнесцентър.

Както Haskovo.info писа, кампанията е за набирането на средства за бащата на три деца. На Ивайло е направена спешна операция в Лондон, която не се покрива от Националната здравна Концертслужба и семейството се мъчи да събере 80 000 паунда, искани от болницата за операцията, реконструкцията и последващото лечение.

Сред участниците в благотворителния концерт бяха: балет „Рона“, балет „Тангра“, клуб по спортни танци „Гранд“, спортен клуб по аеробика „Виолена“, спортен клуб по аеробика „Мега-спорт“, боксов клуб „Севдалин Василев“, Фолклорен ансамбъл „Хасково“, клуб „Seven Go“, клуб по карате „Мълния“, вокална група „Приятели“ при ученическите общежития, детска вокална група „Орфейче“ и спортен клуб по художествена гимнастика „Аида“.

В публиката бе и съпругата на Ивайло – Златина Хаджипанайотова, която се обръща с молба и надежда към всички за помощ.

IBAN/ BG55 UBBS 8002 1093 6205 30
BIC/ UBBS BGSF
Златина Петрова Хаджипанайотова

основание за плащане – дарение за лечение

 

 Концерт Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button