Хасково

Николинка Тонева първа от региона с печалба в лотарията с касови бележки

НаградаНиколинка Тонева от с. Царева поляна е първият печеливш от Хасковско в Лотарията с касови бележки на НАП и финансовото министерство, съобщават от приходната агенция.

Тонева спечели с бележка за 3.60 лв. от кинкалерия в Хасково, взета при пазаруване в началото на миналата седмица. Същата й донесе смарт телефон с батерия от 4000 mAh, която издържа 24 часа време разговори в 3G мрежа или 43 часа в 2G.

Телефонът има 8-мегапикселовата задна камера с автоматичен фокус, както и предна камера за видеоразговори.

Днес наградата бе връчена на Николинка Тонева от директора на офиса на НАП в Хасково Петър Кръстев, който я поздрави за късмета и й пожела само положителни и приятни разговори по телефона, спечелен от Лотарията.

Втората месечна награда – 40 инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 7 февруари в национален ефир в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Късметлията ще грабне чисто нов телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
честито
честито
29.01.2016 17:09 17:09

Честито на госпожата. Радвам се,че е читалищен служител, че иначе щеше да буди съмнение…От началото на тази кампания се опитвам да си вземам касовите бележки.От магазин „Лимани“ гледат на кръв като си я поискаш…А и не само там…

ИМАМА
ИМАМА
30.01.2016 9:22 9:22

Кръстев,повече награди да връчиш приятел…бъди здрав.

Back to top button