Хасково

Министър Ненчев: Даваме военните имоти на Хасково и Димитровград

МинистърДумата ми на две не става. Министерството ще даде военните имоти с отпаднала необходимост, които общините Хасково и Димитровград искат от нас. Това ще стане до няколко месеца“, заяви на въпрос на Haskovo.info министърът на отбраната Николай Ненчев.

„Ще направя това, защото хората го заслужават. Сега имотите се проверяват, текат и съгласувателни процедури с областна администрация. Предпочитам да даря имотите на хората, отколкото в министерството да се занимаваме с брокерство“, допълни военният министър.

МинистърHaskovo.info припомня, че Хасково от години иска казармите зад ДНА и бившето летище „Узунджово“, където да се развие каргозона. Димитровград пък се надява в бившето поделение на „Габера“ да се обособят филмови студиа.

Министърът бе на посещение в Хасково с екипа си и в качеството си на главен секретар на БЗНС. Ненчев обясни, че сега вървят срещи със структурите във всички области на страната. Целта им е да се обсъди случващото се в Реформаторския блок и предстоящите президентски избори. Той определи Реформаторския блок като успешен политически проект.

На срещата с министъра присъстваха зампредседателят на регионалната структура на БЗНС Леко Леков, председателят на хасковската структура Ангел Хаджиангелов и Дима Димова от местната земеделска дружба в димитровградското с. Крум.

Земеделците подредиха и изложба с творби на Крум Хорозов, който 11 г. е лежал по затворите и лагерите. Така бе отбелязана в аванс годишнината от кървавите събития от 1 февруари 1945 г., когато с решение на Народния съд са убити 70% от арестуваните министри, депутати и интелектуалци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
30.01.2016 19:35 19:35

Коя е тази мадама на втората снимка?
Голяма симпатяга е!

Анонимен
Анонимен
30.01.2016 20:36 20:36

На баща ти имотите ли,простако?

Анонимен
Анонимен
31.01.2016 19:38 19:38

Давам,какво даваш бе мамка ти,къде си роден,какво си видял бе,чифчия с чифчията ти…?

Back to top button