Хасково

Опел натресе Фиат на Кърджалийска, блъснатата пешеходка на „Васил Левски“ бере душа

КатастрофаОпел натресе Фиат на бул. „Освобождение“ тази сутрин около 10 часа.

Инцидентът стана до Ветеринарната лечебница малко преди кръговото. При катастрофата няма пострадали. Немското возило е с разбита предница, а Фиатът е с изкривена врата и счупено стъкло.

От полицията съобщават, че блъснатата в петък 48-годишна пешеходка на бул. „Васил Левски“ е с опасност за живота. Тя е с фрактура на черепа, счупено ребро и контузия на белия дроб, настанена е в хасковската неврохирургия. Haskovo.info припомня, че инцидентът стана около 16 часа, когато Алфа Ромео, шофирано от 19-годишен хасковлия засече жената на пешеходната.

В неделната нощ пък е станала катастрофа на хасковския бул. „България“. Лек автомобил Мицубиши, управляван от 18-годишен кърджалиец в мъглата и мокрия асфалт на ляв завой загубил контрол, завъртяло се е и е паднал в реката. От удара е пострадал пътуващият отзад 16-годишен младеж от Хасково, който е със счупена ръка. Обработен е в МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. На шофьора е съставен акт.

39-годишен симеоновградчанин пък е задържан за шофиране с 1.89 промила алкохол. 27-годишен мъж с 1,37 промила, който вследствие от алкохола е катастрофирал с Опела си в стълб на булевард „Васил Левски“, също е задържан. В свиленградския арест е бил 28-годишен турски гражданин, шофирал лек автомобил Хонда след употреба на 1,43 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.02.2016 19:02 19:02

Изяш го с парцалите РАМБО…

салаков
салаков
01.02.2016 21:15 21:15

Абе с една дума клосически АБДАЛИ

Back to top button