Хасково

Арестуваха 34-годишен за кражба на лотарийни билети за 1300 лв.

Илюстрация34-годишен хасковлия е арестуван за кражба на лотарийни билети на стойност 1300 лв., съобщават от полицията.

Кражбата е станала в края на миналата година от павилион в областния град, от който са задигнати и 2450 лв.

В ареста е и 34-годишен жител на село Горски извор, заподозрян за извършени кражби от кафе автомати на територията на областния град.

Двама свиленградчани пък на възраст 23 и 27 г. са задържани за съпричастност към кражба на дрехи от магазин.

2 кражби са регистрирани през последното денонощие. Първата е от лек автомобил Ваз, паркиран пред дома на собственика си на димитровградската улица „Захари Зограф“. След отваряне на преден капак е извършена кражба на акумулатора. Втората кражба е от производствена постройка на фирма в село Динево. През помещение без входна врата е проникнато в сградата и след последващо демонтиране е открадната електрическа помпа за мляко. Образувани са досъдебни производства.

Безакцизен тютюн конфискуваха полицаи от ОДМВР Хасково. Вчера служители от криминална и икономическа полиция са извършили проверка в частен дом на улица „Ястреб“ в Хасково. В жилището, обитавано от 39-годишен мъж е открита 70 кг. ситно нарязана жълтозелена листна маса. Тютюнът без бандерол е иззет с протокол за доброволно предаване, а по случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button