Регион

5000 лв. дават в Димитровград за издаването на нови книги

ИлюстрацияДимитровград обяви конкурсна сесия за подпомагане на книгоиздаването в общината, съобщават от пресслужбата на кметството.

Финансира се издаването на печатни издания на поезия и проза на местни автори.

Общият бюджет за книгоиздаване през годината е 5000 лв. Предстои комисия да разпредели сумата измежду одобрените кандидати. През миналата година сумата бе разпределена между 10 автори, които взеха между 240 лв. и 600 лв. за отпечатване на книгите си.

Сега кандидатите подават документи в общинска администрация-Димитровград, бул. „Г. С. Раковски“ 15, Център за информация и услуги за граждани, гише № 1, Деловодство като предложенията трябва да съдържат: ръкопис на проекта за издаване, възможности за реализация – ресурси – финансови и кадрови, привлечени партньори, други източници за финансиране, бюджет на проекта и очаквана подкрепа от община Димитровград.

Крайният срок за подаване на документите за кандидатстване с проектите за финансово подпомагане е 21 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button