Хасково

Затварят окончателно подлеза до жп гарата

ИлюстрацияТранспортната комисия на община Хасково реши подлеза до жп гарата да бъде затворен за движение, съобщават от пресслужбата на кметството.

Преди дни от него бе източена водата но пораженията по съоръжението са сериозни и то не може да бъде използвано.

Транспортната комисия възложи на общинското предприятие „Екопрогрес“ да затвори подлеза, да освежи хоризонталната пътна маркировка на двете пешеходни пътеки до жп гарата, да се подобри осветлението на пътеките. Освен това ще бъдат изградени две изкуствени неравности преди пешеходните пътеки. Това ще стане след като се възложат и изготвят съответните проекти. Така също ще бъде премахната изкуствената неравност, намираща се преди входа на паркинга на гарата.

Както Haskovo.info многократно писа, подлезът е наводнен от година, а в последните месеци в него се завъди и риба.

От кметството допълват, че вече се работи по подобряване на осветлението в подлеза до училище „Св. Иван Рилски“ и подлеза на бул „Васил Левски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stealth
stealth
03.02.2016 14:55 14:55

Супер! Легналите полицаи решават всички проблеми. 10-те човека ползващи ЖП гарата ще са доволни. Дано са достатъчно високи за да спират шофьорите.

Back to top button