Хасково

Хасковски гимназист с отличие от фондация „Енчо Керязов“

Димитър Карев11-класникът Димитър Карев от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково е сред успешните и талантливи младежи на България, които ще бъдат наградени от фондация „Енчо Керязов“. Девет момчета и момичета от цялата страна са оценени след трудна селекция от комисията по избора за годишните награди на организацията.

Световно известният цирков акробат Енчо Керязов учредява фондация на свое име, воден от дълбокото си лично убеждение, че успелият човек трябва да върне на обществото онова, което е получил. Затова и основната мисия на фондацията е да насърчава и стимулира млади таланти в развитието на техния потенциал.

Победителите в петото издание на набиращата все по-голяма популярност инициатива за подкрепа на талантливи деца и младежи ще се радват на аплодисменти в „Нощ на звездите“ на 24 февруари в зала „Арена Армеец“ в София. Поздравленията към тях обаче могат да започнат сега, казват организаторите.

Дългоочакваното събитие „Нощ на звездите“ е впечатляващ и бляскав спектакъл, който събира за първи път в България световни звезди на спорта и цирковото изкуство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button