Хасково

Пиян младеж от Бисер се обърна с Мерцедес и избяга, друг падна в дере

Илюстрация23-годишен пиян младеж от харманлийското с. Бисер се е преобърнал снощи около 22 часа с Мерцедес на пътя за Симеоновград, съобщават от пресслужбата на полицията.

След произшествието шофьорът е избягал и около 4 часа е открит в дома си в селото. Отведен е в ЦСМП Харманли за преглед, при който е установено, че има хематом на главата. Младежът е отказал да бъде настанен за лечение в болница и е освободен.

Тестът с дрегер е отчел 1.41 промила алкохол и му е съставен акт.

24-годишен шофьор е изхвърчал на пътя между селата Войводово и Орлово с Опел Кадет и е паднал в дере. Инцидентът е станал вчера сутринта, а младежът е с комоцио и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Хасково.

В събота вечерта на хасковския бул. „Илинден“ Форд Фокус, шофиран от 22 годишен хасковлия е натресъл Фиат Типо, управляван от 53-годишна хасковлийка. От удара е пострадала 34-годишна пътничка във Фиата, която е с фрактура на дясна китка.

В региона са арестувани и петима пияни шофьори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button