Регион

Задигнаха зимнина в Странско, обраха магазин в Славяново

ИлюстрацияЕлектрически уреди и зимнина са откраднати от лятна кухня на къща в димитровградското с. Странско, съобщават от полицията.

Хранителен магазин е бил взломен пък в харманлийското с. Славяново. Задигнати са 550 лв., 50 ваучара за мобилни телефони и 600 кутии цигари.

В Димитровград откраднаха 20 литра дизел, отвертки, малък талон на колата и полица Гражданска отговорност на микробус Мерцедес.

През незаключена врата на тераса е проникнато в апартамент в свиленградския кв. „Изгрев“ и са откраднати 500 лв.

Петима симеоновградчани са задържани за кражба на проводници. На 12 февруари сутринта на симеоновградската ул. „Съединение“ униформените полицаи са спрели за проверка мъжете, пътуващи с каруца. В хода на проверката са намерени около 73 кг. обгорени проводници с дължина 90 метра. Установено е, че мястото откъдето са изкопани се намира в междугарието Симеоновград – село Преславец. Мъжете на възраст 23, 35, 15, 17 и 28 г. са задържани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button