Хасково

Скандал за отрязано дърво при санитарна сеч избухна в Хасково

СкандалСкандал за отрязано дърво се разрази следобед в една от пресечките на хасковската ул. „Ангел войвода“.

СкандалРазправията бе между живеещи на уличката и работниците от общинското предприятие „Екопрогрес“. Последните извършваха санитарна сеч в района.

При кастренето на няколко акации обаче те са отрязали едното дърво. Това взриви комшиите, защото те не искали да им режат дръвчетата. Започнаха и междусъседски обвинения за това, кой накарал работниците да режат до корен.

В крайна сметка дойде един от отговорниците в „Екопрогрес“, който тушира напрежението като заяви, че ще накаже виновните работници.

От общинското предприятие обясниха, че тази санитарна сеч е по заявка на живеещите там. Тя се подава до „Екологията“ в кметството, от където по график разпределят сечта по кварталите. В случая обаче се получило недоразумение и вместо клоните и върха на едното дърво, то бе свалено цялото на земята.

Скандал   Скандал

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
16.02.2016 17:13 17:13

Пална измет са всички в Екопрогрес, трябва да се сменят

самарянин
самарянин
16.02.2016 19:45 19:45

Щял да накаже виновниците Това хубаво но не може да възтанови отрязаното дърво Гледал съм ги тия екопрогресовци режат си ПО ХАВАТА

Nevena Dukova
Nevena Dukova
16.02.2016 20:13 20:13

Бива по-често да се отразяват тези проблеми, защото те не са отвчера. Аз живея във въпросния квартал и съм свидетел как през годините се сече безхаберно и се угажда на нечии интереси. Досега не съм видяла наказани. Не стига че търпим мръсния въздух, а и дърветата ни секат. Това е безобразно! Ще съм благодарна ако някой ме посъветва как може човек да си спаси дърветата от Екопрогрес!

Анонимен
Анонимен
17.02.2016 8:53 8:53

смешника росен банев да не работи в еко прогре???

ГРАЖДАНКА
ГРАЖДАНКА
17.02.2016 11:01 11:01

Какво толкоз е станало, че се вдига такъв шум,човек ли пре*иха.Нека се подрязват тия тървета,на места достигат до покривите и правят золуми.Дървета нека има,но нискостеблени да могат да се поддържат.Трябва да минат по всички улици както правят в центъра на града,намалят короните на дърветата,ще ги оформят както му е по правила и ще стане много по красиво.

пърдягата
пърдягата
17.02.2016 11:12 11:12

Да ги оформят да Но като не знаят как Ето това е проблема

Back to top button