Хасково

Тържествата в „Левски“ продължиха с Хайгашод Агасян и урок по родолюбие

ПразникТържествената седмица по повод 170-годишнината на хасковското СОУ „Васил Левски“ продължи днес с редица инициативи.

През голямото междучасие се проведе литературно четене на творби, свързани с личността и делото на Апостола на свободата – Васил Левски. В него участваха ученици от втори, шести и седми клас.

ПразникВ Урок по родолюбие училището отвори врати за децата от общинските детски градини. Те бяха посрещнати на входа на училището от директора Милена Михайлова и връчи на всяко дете книжка с български народни приказки. След това малчуганите посетиха класовете от начален етап и заедно оцветиха лика на Левски и знамето на България.

Учениците се забавляваха и на двучасов концерт-спектакъл с Хайгашод Агасян и слушаха любими детски песни.

Тържествата продължават всеки ден до края на работната седмица.

Празник   Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЗ
АЗ
16.02.2016 21:55 21:55

Михайлова, в Хасково няма ли кадърни , по-кадърни хора от Агасян?Да изнасят концерти и да забаВляват децата, та Агасян докарахте, тоя пръдльо, некадърен?!уУУУУУУУУУУУ ПРОСТОТИЯ!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
17.02.2016 0:16 0:16

Поздравления за добрия избор! Хайгашод Агасян има прекрасен репертоар от детски песни, общува непринудено с деца и възрастни. И най-важното, не се големее. Със сигурност децата са останали доволни!

Анонимен
Анонимен
17.02.2016 0:22 0:22

Не ми е известно в Хасково да има по-известен певец и композитор от Х.Агасян! Май някой халтураджия се е взел много на сериозно – Я.М.(той ще се познае).

Анонимен
Анонимен
17.02.2016 13:57 13:57

на тържеството пяла за някой лев и МАЙКАТА НА милена михайлова

Back to top button