Регион

Затвориха магистрала „Марица“ от Димитровград до „Тракия“

ИлюстрацияАвтомагистрала „Марица“ е затворена за движение в участъка от връзката й с магистрала „Тракия“ до пътен възел Димитровград, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.
 
Както Haskovo.info писа ограничението на движението ще е до 20 часа на 18 февруари. Причината е калибриране на дилатационните фуги и лагери на моста над река Марица при 24-ти км на магистралата. Това е стандартна процедура, която се прави при нови големи съоръжения, на които фугите и лагерите са монтирани през лятото и през зимните месеци е имало значителна разлика в температурите.
 
Шофьорите трябва да се движат по първокласния път I-8 Пловдив – Хасково и път I-5 Хасково – пътен възел Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
М.Милев
М.Милев
17.02.2016 14:47 14:47

Снощи, около 18.00 часа, прибирайки се от София в сумрака и понечвайки да завия по магистрала Марица, виждам наредени конуси препречващи пътя, без обозначение, и малко по-нататък двама униформени енергично махат с палка на недоумяващите шофьори и дават категорични знаци с гневни физиономии да продължават напред! Къде напред! Та ние трябва да завием по магистрала Марица … Нямаше никакви обозначения за затворен път, от къде трябва да преминем, какъв е обходния маршрут …. Пълна анархия и дивотия.. По-нататък също нямаше обозначения как да продължим пътя си пре Чирпан… Вечерта отворих сайта на АПИ – никаква информация за затворения път! … Дето се казва: Егати и държавата !

Back to top button