Регион

Задигнаха 180 м ограда от магистралата, работник открадна Реното на шефката си

Илюстрация180 метра предпазна ограда и 21 метални колове са откраднати от автомагистрала „Марица“ при километър 30 в района на Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

34-годишен димитровградчанин е задържан за противозаконно отнемане на колата на шефката си. Вчера около 18 часа в димитровградската полиция е получено съобщение за самокатастрофирал автомобил Рено на ул. „Захари Зограф“ в града.

Колата е собственост на местна фирма. В разговор с 57-годишната собственичка тя споделила, че оставила колата на служебния паркинг и не е давала ключовете на никого. След проведени издирвателни действия, криминалистите са установили, че 34-годишният работник във фирмата, знаейки кода за охранителната система е взел колата без съгласието на собственика и я подкарал. След като самокатастрофирал я изоставил. Извършителят е направил самопризнания пред разследващите.

9 кози пък са откраднати от двор на къща след взломяване на преграда на кошара в димитровградското село Голямо Асеново. Също след взломяване на катинари на гараж е проникнато в постройка в село Долно Белево, откъдето са задигнати 8 медни съда и 55 литра домашна ракия.

13-годишно хасковлийче е доведено в хасковската полиция за кражба на мобилен телефон. Преди 2 дни то е заплашило прибиращо се от училище 12-годишно момче в кв. „Орфей“ и му е отнел мобилния телефон. Криминалистите са установили и че невръстният извършител е направил неуспешен опит за грабеж на GSM и над друго 10-годишено хасковлийче в квартала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button