Хасково

6 от камерите на „Раковски“ и пазара изгаснаха, ремонтират ги

КамериШест от камерите за видеонаблюдение на кръстовището на бул. „Раковски“ и „Съединение“ и това до зеленчуковия пазар се развалиха и изгаснаха.

Днес фирмата по поддръжката започна ремонт на захранването на трите проблемни камери на „Раковски“. Там видеонаблюдението е от общо 8 камери, които се следят от дежурния в кметството.

КамериТри от камерите на кръстовището до пазара също са развалени и от тях няма сигнал. Предстои и техният ремонт, обясниха от фирмата.

Haskovo.info припомня, че камерите бяха монтирани през 2007 г., като системата за видеонаблюдение на „Раковски“ струва 109 000 лв., отпуснати от общинския бюджет след решение на местния парламент. Целта бе да се регулира трафикът в натоварените градски булеварди.

След последните тежки катастрофи на кръстовището на „Раковски“ и „Дунав“ хасковлии поискаха легнали полицаи и видеонаблюдение и там. От общината заявиха, че засега видеонаблюдението няма да се разширява. За целта първо трябва да бъде обявена обществена поръчка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
няма смисъл
няма смисъл
17.02.2016 19:54 19:54

слагат се навсякъде кръгово НО ЕВРОПЕЙСКО А НЕ КАТО НАШИТЕ ОПАСНИ ЗА ДВИЖЕНИЕ И проблемите ще се оправят.
да не забравяме че Хасковлиййййййй нямат култура на шофиране и движение по пътищата
само тук може да се види унищожаващ легнал полицай и кръгово отнемащо човешки живот (с коментар да са карали нормално)

Back to top button