Хасково

Търсят 10 пивовари и 16 водачи на електрокар в Хасково

Илюстрация10 свободни места за пивовари са обявени в Хасково, съобщават от Агенцията по заетостта.
 
Те ще трябва да работят с машини в мелнично отделение, провеждат ферментационния процес и филтрацията и ежедневни измервания на определени параметри. Пивоварите ще отговарят и за хигиенното състояние на машини и помещения, а договорите са срочни. Работните места са свободни от 1 март.
 
От началото на следващия месец са свободни и 16-те места за водачи на електрокар, които също са на срочни договори. Тук има изискване за професионален опит до 1 г.
 
В Стамболово е обявено място за младши възпитател, на безсрочен договор, което ще се освободи на 29 февруари.
 
На трудовия пазар се търсят още готвачи, сервитьорки, бармани, шофьори, заварчици, монтьори, общи работници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Миланов
Миланов
18.02.2016 11:01 11:01

При такива луди печалби на пивоварната пак се стискат: търсят от бюрото по труда по програмата, според която заплатата за 6 мес се плаща от държавата!!! В каква държава живеем?? На печелещите много добри пивоварни да се плащат заплати от държавния бюджет, отделен за насърчаване на заетостта!!! Ами те и без това ще ги назначат! Голямо източване пада!!! Ако това не беше целта, щяха за 3 дена да назначат хора и никой даже нямаше и да чуе!

Back to top button