Регион

Още една пенсионерка от Димитровград жертва на измамници

Телефон, илюстрацияС 5 300 лв. се раздели поредна димитровградчанка след телефонна измама, съобщават от пресслужбата на полицията.

Със 75-годишната жена се свързал мъж по домашния телефон и й съобщил, че синът й е пострадал в пожар на работното си място. Той бил с голям процент на изгаряне и били необходими средства за лечението му. Уплашената родителка събрала парите и пред дома си на ул. „Химик“ ги предала на непознато лице.

И две кражби са станали през последното денонощие в Димитровград. 350 лв. са задигнати от стая на жилище в село Голямо Асеново, в което е проникнато през незаключената му врата. Втората кражба е на 40 плодни дръвчета, засадени в имот в землищено на кв. „Черноконево“.

35-годишен хасковлия пък е задържан за кражба. Познайникът на полицията преди седмица е взломил вила край хасковския кв. „Орфей“, от която е откраднал 100 литра домашна ракия, медна пръскачка и парчета от медна проводници. Хасковските криминалисти са установили и 13-годишно момче за кражба. Вчера то е откраднало хранителни продукти от павилион на хасковско основно училище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button