Хасково

Намаляват максималните цени на такситата в Хасково

ТакситаНамаляване на максималната цена на такситата в Хасково предлага с докладна за предстоящата сесия кметът Добри Беливанов.

Предложението е след проведена среща с браншовата организация на превозвачите, извършващи таксиметров превоз, проведена на 11 февруари.

С решение на общинския съвет от септември 2014 г. е определен 3-годишен срок на валидност на разрешението за таксиметров превоз на пътници на територията на общината. Тогава бе определена минимална цена от 40 ст. и максимална 1.30 лв. за един километър пробег, валидни за територията на общината.

Сега предложението е минималната цена на километър дневна тарифа да остане 40 ст., а максималната да е левче. Нощната тарифа пък започва от 60 ст., а максималната е 1.10 лв. на километър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.02.2016 1:28 1:28

Ne samo,4e cenite na taksitata v nasheto malko ,,grad4e-selce,,sa edni ot nai visokite v BG,a i v sashtoto vreme goljama 4ast ot shofiorite na razli4nite firmi sa ugasno nagli,zashtoto ne puskat aparatite i si zakragljat obiknoveno na 2 leva ,a i otgore nezavisimo ot razstojanieto?!!Po princip vinagi se opravdavat i kazvat,4e razstojanijata sa ednakvi navsjakade v grad4eto ni i te vinagi sa ,,pravi,, a i ne moge da se spori s tjah?!!Njamat nikakav strah ot oplakvane,a i njama na kogo da se opla4esh?!!Na tjah ,a i na firmite im javno ne im puka osobeno dali shte si izgubjat klientite,prosto njama nikakav kontrol i si pravjat kakvoto si iskat,kato 4e li klientite sa dlagni da im plashtat v mnogo slu4ai pove4e ot realnata stoinost na k*rsa im?!!Vse pak nie sme grad4eto Haskovo,a ne Sofija,Plovdiv,Varna i t. n.?!!

Хасковлия
Хасковлия
19.02.2016 10:46 10:46

Научи се да пишеш на Български и тогава коментирай.

nzn
nzn
19.02.2016 23:47 23:47

Някой може ли да разясни какви са тези максимални и минимални цени?

Back to top button