Спорт

Шест медала за атлетите от шампионата в зала

МедалистиОбщо 6 медала спечелиха състезателите по лека атлетика от „Хеброс“ (Харманли) и „Атлетик“ (Хасково) на Националния шампионат в зала в Добрич.

МедалистиПри младшата възраст над всички бе юношата Илия Сивков от Харманли, който завоюва златото на скок на дължина с резултат 6.84 м и титлата на скок на височина със 195 см.

При девойките съотборничаката му Преслава Пачеманова стана вицешампионка на скок на височина с постижение от 155 см и завърши пета на скок на дължина – 5.04 м. Преслава стигна до Медалистимедала, въпреки че се състезава с травма, а според специлистите тя е била подготвена и за златото.

Със сребърен медал се окичи и хасковлийката Йорданка Стоянова, която в петобоя натрупа 2628 т.

В шампионата при момичетата под 16 г. Михаела Тодорова стана шампионка на скок на височина със 150 см, а другата харманлийка Силвия Георгиева спечели бронзов медал на 1500 м с време 5:47:59 м.

 

Медалисти   Медалисти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button