Регион

Двама мъртви след катастрофи, и двамата без книжки

Катастрофа25-годишен е шофьорът, който загина при катастрофа край Свиленград снощи. Както Haskovo.info първи съобщи, инцидентът стана на прав участък, където водачът предприел изпреварване, но изгубил контрол над колата, ударил се в стълб и полетял на около 50 метра в дерето.

КатастрофаЗагиналият шофьор е бил неправоспособен, уточняват от полицията. Тримата пострадали са на 25 и 27 години. Едининият е с фрактура на черепа и кръвоизлив в мозъка с опасност за живота. Останалите двама са оставени за наблюдение в болницата.

Друг 32-годишен шофьор с отнета за нарушение книжка е загинал при катастрофа тази нощ при подобен сценарий. Инцидентът е станал в димитровградското село Черногорово. При движение с несъобразена скорост колата е навлязла в насрещната лента и се е ударила в идващ насреща автомобил. След удара 32-годишният шофьор продължил и се блъснал с оградата на къща и стълб от уличното осветление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button