Регион

Жена загина при пожар в Димитровград

Пожар74-годишна жена загина при пожар тази сутрин в Димитровград, потвърдиха за Haskovo.info от пожарната.

Пожар

Диана Тодорова, дъщеря на загиналата

Сигналът за инцидента на ул. „Бузлуджа“ 28 е подаден около 8 часа. Пожарът е бил доста голям.

Огнеборците са го потушили, но жената, която е била трудноподвижна е починала. Тя е живяла сама на втория етаж в къщата.

ПожарИзгоряла е напълно трапезарията – климатик, телевизор, покъщнина и мебели. Останалите етажи на етажа са опушени, а на първия, където живее друго семейство се стича вода от гасенето. Сградата е с изключено ел. захранване.

Започващият пожар забелязала Диана Тодорова,  дъщеря на починалата жена. Тя идвала сутрин да нагледа майка си.

„Видях кълбета дим да излизат от къщата и веднага започнах да викам за помощ. Намерихме майка паднала на земята в Пожарстаята. Пожарникарите успяха да потушат пламъците преди да обхванат останалите стаи и покрива. Сега ни казаха цял ден да наблюдаваме етажа да не тръгне наново огън„, сподели за Haskovo.info Тодорова.

Според нея пожарът е тръгнал от незагасена цигара, защото майка й пушела.

Огнеборците са успели да предотвратят още по-голяма трагедия, като са успели да извадят от етажа на къщата газови бутилки. Предстои изясняване на причините за пожара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button