Хасково

Румяна Бъчварова е патрон на нов благотворителен концерт за Ники

Концерт, архивБлаготворителен концерт за събирането на средства за 16-годишната Ники ще се проведе в събота от 16 часа в хасковската зала „Дружба“, съобщават от пресслужбата на полицията. Концертът за ученичката в ПМГ, която е дъщеря на загинал хасковски полицай, е под патронажа на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Събитието се организира от МВР, Националният синдикат на гражданската администрация към МВР със съдействието на музикална компания „Пайнер“.

Момичето страда от Сарком на Юинг и за лечението й са необходими средства. През изминалите месеци обществеността събра пари за лечението й в чужбина, които обаче са недостатъчни.

Затова на 27 февруари ще се проведе концерт под надслов „Да полетим с белите лястовици“. В него ще участват Детски танцов ансамбъл „Южняче“ – Хасково, Фолклорна група „Росна китка“ от с. Радомирци, Ансамбъл „Златна Тракия“ – Хасково, Спортен клуб „Рона“ и изпълнителите Христо Косашки, Гергана Тодорова, Милица Тодорова и „гласът на България“ – Анна Пешева.

За желаещите да закупят покани – в стая №9 в ОДМВР-Хасково или пред зала „Дружба“ в деня на концерта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button