Хасково

Преслава от „Колорит“ с приза на областния управител на Стара Загора

Наградени10-годишната Преслава Дамянова заслужи приза на областния управител на Стара Загора инж. Георги Ранов, патрон на националния конкурс „Наследници на Дечко Узунов“ в Казанлък.

Преслава е възпитаничка на школата по изобразително изкуство „Колорит“ при читалище „Заря“ с ръководител Веселина Делчева. Момичето рисува от 4 г., а в конкурса е участвала и миналата година, когато също печели награда.

НаградениОще две талантливи деца участваха в Казанлък и също спечелиха награди. Станислав Иванов на 12 г. бе класиран на второ място, а 8-годишната Сияна Гочева заслужи специалната награда на Ротари клуб – Казанлък. Младите художници рисуваха на тема „Мигове“.

В конкурса участваха общо 809 деца с 857 творби.

Школа „Колорит“ заслужи и грамота от конкурса „Моите детски мечти“, организиран от Националния дворец на децата в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button