Хасково

Най-много бягат от час в Симеоновград и Хасково

ИлюстрацияНай-много санкционирани семейства заради неизвинени отсъствия на учениците им през януари има в общините Симеоновград – 34 и Хасково – 32, съобщи на пресконференция Васка Атанасова, главен специалист в Регионалната дирекция „Социално подпомагане“.

Общо семействата от региона, които няма да получат детски заради отсъствията през януари са 171. Най-малко са отсъствали учениците в Маджарово – нула, Ивайловград – 1, Минерални бани – 3, Тополовград – 6.

Санкционираните семейства за отсъствия на деца в предучилищна възраст са общо 15.

Действащите приемни семейства в региона са 133, като 46 професионални са в община Хасково, а 66 в Димитровград, като едно там е доброволно.

Две деца са осиновени от началото на годината, а вписаните в регистъра са 11.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Обяснение
Обяснение
26.02.2016 18:14 18:14

НЕ е точно така. Просто в Хасково са най-злите директорки на училища, протежета на най-некадърните инспектори на РИО ХАсково. Учителите отразяват повечето отсъствия и спазват наредбите, които са еднакви за цялата страна – НО КОГАТО НАД ГЛАВАТА ТИ ВИСИ БАЛТИЯ ОТ ТАКИВА ХОРА СМЕЕШ ЛИ ДА ПРАВИШ КОМПРОМИСИ. ДОКАТО НА ДРУГИ МЕСТА И В ДРУГИ ГРАДОВЕ И ПЪЛНА СВОБОДИЯ. къде е принципа за равнопоставеност. Значи в Хасково могат да тормозят и учители и ученици на поразия. ЗАЩО!

метеор
метеор
27.02.2016 20:03 20:03

Голяма част от проблемите на образованието в града идват от РИО Хасково. Некомпетентни личности издигнати по незнайно какви критерии и незнайно как спечелили конк*рси. Хора с много разнородни качества – шивачески, фризьорски, продавачески и още други… Това са хорау които не смеят да поемат отговорност за нищо. Мънкат всякакви указания под нос, които са предпоследни и после забравят какво са казали и наредили. Това са едни дребни душици, които треперят самоза мястото и си и забизнес връзките си покрай инспектората!

Back to top button