Хасково

И Стоичков в благотворителната кампания на МВР в помощ на Ники

КонцертИ футболната легенда Христо Стоичков се е включил в благотворителната кампания на МВР в помощ на нуждаещи се български деца, сред които е и 16-годишната хасковлийка Николета Корондилева.

Концерт

Бабата на Ники (вдясно)

Това обявиха организаторите на тазвечершния концерт в зала „Дружба“, който бе под патронажа на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Близките на Ники, която страда от Сарком на Юинг и провежда скъпоструваща терапия в Турция, споделиха пред Haskovo.info, че семейството има нужда от още средства за продължаване на борбата с

Концерт

Милена Шаркова

коварната болест. На концерта бе бабата на Ники Николина Вълкова, която в края получи цветя и обещания, че подкрепата за момичето ще продължи и всички ще са заедно с нея на абитуриентския й бал.

Сред официалните лица бяха областният управител Станислав Дечев, зам.-кметът Милена Трендафилова, директорът на ОДМВР-Хасково Ангел Цанков, столични полицаи и синдикалисти и директорът на ПМГ „Боян Петканчин“ Тодорка Милева. На Концертблаготворителния концерт бе и Милена Шаркова, вдовица на загиналия при изпълнение на служебните си задължения командос Емил Шарков. Ники е дъщеря на загинал хасковски полицай.

В концерта под мотото „Да полетим с белите лястовици“, организиран от МВР, Националният синдикат на гражданската администрация към МВР със съдействието на музикална компания „Пайнер“ се включиха много изпълнители и формации от КонцертХасково и страната. Сред тях бяха: детски танцов ансамбъл „Южняче“, фолклорна група „Росна Китка“, ансамбъл „Златна Тракия“, балет „Рона“, Христо Косашки, Ивана Мей, Гергана и Милица Тодорови. Водещи бяха Рада и Алекс.

В края на концерта всички участници и съученици на Ники се събраха заедно на сцената.

„Ники е човекът, който успя да възпламени сърцата на хората и да отключи добрината в тях. Тя обедини не само нашия град, но и цяла България. Ники е пример за млади и стари. Тя е енергична, позитивна, добросърдечна, умна, даровита… Тя е незаменим, всеотдаен приятел и нейният дух е по-силен от този на присъстващите тук, взети заедно!“, казват за Ники нейните съученици и приятели.

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бивш командос
бивш командос
27.02.2016 20:55 20:55

Бих попитал дали там са били Атанаска Радка и Калинчо Ников и с каква сума са се отсрамили

РУМЕН
РУМЕН
28.02.2016 16:18 16:18

КОЛКО ДАРИ ОБЛАСНИТА КАЛИНКА – СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ КОЙТО ВСЯКА ИЗБОРНА КАМПАНИЯ СИ ПРИБИРАШЕ ПО 40 -50 БОНА

Василев
Василев
29.02.2016 17:56 17:56

Ако не бях сигнализирал кой е бащата на детето и да посоча точните му имена,дали от полицията щяха да се досетят.Добре,че Д.Савов след това ги натисна,та се организираха куп кампании за помощ на това прекрасно дете.Сега някои се пъчат на гол тумбак с чифте пищови.

Back to top button