Хасково

Нощна полицейска акция по заведения и улици в Хасковско

АкцияНощна полицейска акция започна в 1 часа в събота срещу неделя в областта. Униформените провериха общо 41 заведения в Хасково, Димитровград и Харманли.

Акцията е национална и е разпоредена от главния секретар на МВР след зачестилите случаи на насилие в страната.

АкцияОсновната цел на униформените са частните охранители, а дейностите включват проверки на документи за самоличност.

По време на акцията полицаите нахлуха в 13 заведения в Хасково, 20 в Димитровград и 11 в Харманли. Издадени са общо 11 акта. Повечето са за липса на лични документи.

АкцияЧаст от проверените са непълнолетни. Един от тях беше изведен от казино в Хасково малко след 1 часа.

На територията на областта са проверени общо 124 автомобила. 70 от тях са в Хасково. Издадени са 11 фиша, от които 7 в Хасково.

АкцияТе са предимно за неправилно паркиране пред нощните заведения, обобщиха тази сутрин от областната дирекция на МВР. Заловени са и шофьори без книжки, както и пияни водачи.

По време на акцията беше отчетено и предотвратяване на имотна измама. Шестима души са задържани, след като опитали да присвоят къща в Бояна. Сделката трябвало да представлява замяна на атрактивния имот срещу земи в Хасковско и трябвало да бъде извършена с подправени документи, уточни директорът на МВР – Хасково Ангел Цанков.

ВидеоВижте видео репортаж

 Акция  Акция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Реалист
Реалист
28.02.2016 10:37 10:37

Това трябва да е всяка седмица!! А не само когато им скимне на милиционерите! Иначе браво за акцията.

Хистингиастис
Хистингиастис
28.02.2016 10:57 10:57

Бой! И за малчуганите и за „родителите“ им!

ха-хо
ха-хо
28.02.2016 15:57 15:57

Насрадин Ходжа, биел децата си преди да разбият стомната, като ги пращал за вода, а не след това !!! Профилактиката е по-важна от контрола ! Само така !

aleks
aleks
29.02.2016 2:35 2:35

za6to ne sabirate narkomanite i plasorite viv republika imate hiledi signal po krajbi kuga 6tese deisva da saberete plasiyorite i da spre tva pretesneniye nesamo viv kvartala tva seliya grad obri6tate malko vnimaniye

Back to top button