Хасково

Задигнаха 4160 лв. и ваучери за 5 бона от хасковски магазин

ИлюстрацияЗа взломна кражба от офис на магазин на хасковския бул. „Съединение“, съобщават от полицията.

Крадците са задигнали 4160 лв. и ваучери на стойност 4875 лв. Обектът се е охранявал от СОД.

Също след разбиване патрон на входна врата е проникнато и в къща в село Великан. От гардероб са откраднати 2000 лв. и 4 златни медальона.

От Фиат на любимешката ул. „Хаджи Димитър“ е откраднато СD.

Трима димитровградчани са задържани за серия кражби от автомобили на територията на Димитровград. Младежите на възраст 18, 20 и 26 г. са уличени за 11 кражби от коли, осъществени в периода от началото на ноември миналата година до момента. Тримата са взломили стъклата на 9 леки и 1 товарен автомобил и са откраднали 4 акумулатора, 2 бензинови помпи, 5 CD, 100 литра дизелово гориво, кора на автомобил, 6 тонколони и са скъсали винетния стикер на Ваз. Тримата са направили пълни самопризнания пред разследващите. При последвалите множество действия по разследването са намерени и иззети инкриминираните вещи.

Двама 14-годишни хасковлии са установени като извършители на кражба. Момчетата са откраднали от магазин и жилищен апартамент над него на улица „Ген. Столетов“ в областния град хранителни стоки за около 500 лв., 7 грама златни накити и 400 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сандокан
Сандокан
29.02.2016 12:38 12:38

Пишете кой сот ги е охранявал за да се замислим за къдърноста им на тия келеши

Back to top button