Хасково

Стопанската академия в Свищов иска 9 хасковски абитуриенти за студенти

Отличници9 абитуриенти от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ вече са приети без изпит в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов.

Младежите могат да се възползват от това право след отличното си представяне на Национално ученическо състезание в академията.

Хасковските гимназисти са от паралелките митническа и данъчна администрация и финансист банково дело. Част от тях представиха казуси на тема Управленски решения в международния бизнес, а другата – презентации по Управленски проекти.

Грамоти за отлично представяне от Алумни клуб МИО заслужиха Христина Христова и Джем Мехмедов. Трето място спечелиха Марио Делчев, Богдан Бухалов и Христинка Георгиева. Първата награда от журито отиде при Татяна Иванова и Милена Колева. Със сертификати се завърнаха и Димитринка Димитрова и Ева Милева.

Нашите бяха подготвени от преподавателите Славейка Запрянова, Ануш Атанасова и Антония Тодорова.

В състезанието, на което ФСГ участва успешно ежегодно, имаше представители от близо 30 гимназии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button